SPIEËN

Spelen de belangrijkste rol bij de installatie, zij zorgen voor een beter contact tussen de lijm, tegel en afstandhouder, de druk van de spie zorgt voor een perfecte levelling.

Dankzij het bijzondere ontwerp van de spieën en het materiaal waaruit ze gemaakt zijn, kunnen ze herhaaldelijk gebruikt worden. Om te verzekeren dat ze herhaaldelijk gebruikt kunnen worden houd je de spie best proper na elk gebruik. De spieën zijn compatibel met al de clips in ons assortiment en te verkrijgen in zakken van 100s Moet spatie dozen vBucket van 500 stuks

DE KLASSIEKE LAGE CLIPS/AFSTANDHOUDERS

Bruikbaar voor tegeldiktes van minstens 3 mm tot max. 13 mm.

  • Clips van goede kwaliteit bestand tegen breuk.
  • Te verkrijgen in zakken van 100st/250st of 500 sten dozen van 2000stuks
  • Gemaakt om mooi af te breken, onderaan de basis van de voet

Verkrijgbaar in:

 

DE KLASSIEKE HOGE CLIPS/AFSTANDHOUDERS

Bruikbaar voor tegeldiktes van 15 mm tot max. 25 mm voor grotere en zwaardere tegels

  • Clips van goede kwaliteit bestand tegen breuk.
  • Te verkrijgen in zakken van 100st/250st of 500 sten dozen van 2000stuks

Verkrijgbaar in

 

 

De set

Deze sets bevatten alles wat je nodig hebt om Levelit ten volle te kunnen gebruiken en zelf een perfect egale vloer te leggen.

  • Set 100 bevat 100 clips, 100 spieën en 1 plastic tang
  • Set 250 bevat 250 clips, 250 spieën en 1 plastic tang

Verkrijgbaar in

 

   

INSTELBARE METALEN TAN

Zij zijn ontwikkeld voor professionals omdat ze duurzamer zijn. Eens ingesteld naar de dikte van de tegel en de juiste spanning kunnen ze in een keer heel het tegelwerk afmaken.

Ze zullen overal dezelfde kracht uitoefenen dankzij de stop pin, men vermijd zo onvrijwillige breuken van de afstandhouders

SPIE-OPVANGER OF WEDGE SEPARATOR

Zijn een hulpmiddel bij tegels dunner dan 6mm. Ze worden onder de standaard spie of wedge geplaatst met als gevolg dat het systeem ook kan gebruikt worden bij tegels dunner dan 6mm.

  • Herbruikbaar.
  • Te verkrijgen in zakken van 100stuks.

INSTELBARE PLASTIC TANG

Speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers of voor diegene die het systeem voor de eerste keer in gebruik nemen. Ze zijn zo goed als onbreekbaar dankzij hun harde plastic.

Eens ingesteld naar de dikte van de tegel en de juiste spanning kunnen ze in een keer heel het tegelwerk afmaken. Ze zullen overal dezelfde kracht uitoefenen dankzij de stop pin, men vermijd zo onvrijwillige breuken van de afstandhouders.

LEVELIT KOPEN OF VERDELER WORDEN?

Wil je graag Levelit aankopen, een offerte opvragen, verdeler worden, of ons gewoon een vraag stellen omtrent Levelit? Neem dan contact met ons op en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord

levelit